veckorna går fort...

Snart är denna vecka över... det går fort ibland!

Denna vecka har jag vart en slags ledare för åk 7 i en skola i Skene. Jag och en annan kille har vart där på kvällarna och nätterna för att se till att de små liven sköter sig :)
Det har gått jättebra, de flesta är hur söta som helst!
Sista natten idag, sen på lördag ska jag, Linda och Maria åka till Milano!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Har inte riktigt fattat det ännu :) det ska bli så underbart roligt att komma iväg lite, även fast det bara är 4 dagar!!!!!! åh ja längtar så!!!
Dessutom kanske vi ska gå och se MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!! kan det bli bättre!! ????? eh näe!!
Förstå om det blir av! fan va kul vi ska ha!
Underbart!!

Näe snart går bussen till Skene!

vi hööööööööööööörs


MOBILBILDER

Rensade min mobil nu på bilder... här kommer en del :)

image20
På medeltidsmarknaden i Visby gled två kameler in.....

image21
Jag hade tråkigt en kväll....

image22
Mixtrade men en bild bara...

image23
Skillnad på banan och banan!!

image24
Jag och Emma bakar :)

image25
Maria och Emma mumsar på tårtbuffén

image26
Jag fann kärleken..... ;)

image27
Ullsaxen :) (frida varsegod att kopiera till Ansiktsboken)



En helt vanlig helg..

Så var helgen slut, gick fort. Har tränat och inte gjort så mkt mer. I lördags var vi iofs i Göteborg å kollade stan. Vi gick till ett ställe/fik/buffé och åt i hjäl oss på tårtor :) det var soppbuffé med massa bröd och så. Efter det var det tårtbuffé GOTT SOM FAN men vad man blev mätt!!

Annars inget. Andreas är här i Borås men har inte hunnit träffa honom. ska ringa han nu tror ja. Vore ju kul när å träffas när man har chansen!

På tisdag ska jag börjar på det där lägret... Får se om det blir nå bloggning :)
Lägger upp en bild på min provisoriska säng hos linda, tömde min kamera,mest därför!

image15

Ass. Coach Joe
image16



Emma och Fred spelar lite 1-1... Historien förtäller inte vem som vann... :)
image18

image19


Piz o god natt!!

Helg=Träning

Sitter hemma och ska snart sova.... imorn ska jag gå själv till en hall där vi ska ha morgonträning. Kan inte lova att ja inte kommer bort :)

Efter träningen imorn ska vi (laget) åka in till Göteborg och äta mat/lunch/buffé lr vad de kallar det :D hänga kvar lite i stan å shoppa.. får se om ja gör några fynd, förmodligen inte. Ett par jeans vore inte fel, VARFÖR hittar man aldrig bra jeans?????? ja blir så lessen!

Har fått en finne på halsen så ja knappt kan böja huvudet till höger... hur fan går det till??

För nån dag sen fick ja höra att det såg ut som jag hade rutor på magen, men efter lite om och men ändrades det till "lite större rutor" hahahah ja höll på att döö av skratt när ja hörde det!!! kan vara den mest klockrena kommentaren på jävligt länge!!!! :D:D

Nästa vecka blir det inte mkt bloggande tror jag, ska vara kväll/natt vakt på ett läger för högstadieelever. Kan bli kul, har fått reda på att ja känner igen till en till som ska sova där, känns lite bra att ha NÅN man kan prata lite med:)

Facebook.... herre vilken värld, har nog nästan 60% av gamla gymnasiekompisar där, ALLA har en sida där!! ja brukar bli helt galen på sånna sidor och sitta å råmata in info, bilder mm.  Men om ett tag ligger det nere.. man pallar inte att fixa å trixa hela tiden.. men adda mig gärna. Sök ju bara på mitt namn :)

Linda å jag skulle vara sambos nu ett par veckor, eh Halloooooo.... hallooo.... llooo...
eko.
Linda går hemifrån när ja fortf sover, lr tvärtom. När ja kommer hem efter träning sitter vi å pratar och skrattar i ett par timmar sen somnar vi. Samma sak varje dag.... OM hon inte åker på oplanerade icke godkända resor till övriga orter.
Men jag är SÅ GLAD FÖR HENNES SKULL!!!!!
nästan lite tråkigt att vi inte hunnit ses mer, men nu när ja bor här i stan LÄR det blir mkt mer av det så..

Sov gott!!!

image14

Jag och LovelyLinda


Så trött bara

Vet inte bara är jävligt trött hela tiden, inte så konstigt tanke på allt nytt som händer överallt!

Om två helger ska jag Maria och Linda till Milano!!!! förstååå hur underbart det ska bli!!!! kan inte fatta riktigt!!

Har blitt klart med lght nu, inte världens bästa läge, men funkar helt klart..

Imorn fyller Emma år :) vi ska fira lite grann med tårta mm :)

Upp å träna vid halv 7 imornbitti...eh hehehe....

två bilder på födelsedagsbarnet! :)
image12

image13
Vi hängde ut på mitt favvofik :)


Ps. Zlatan är bäst Ds

gött nu har han betalat!!!

Bilder från i sommras, älskade sambon har fixat in dem på datorn :)
Håll till godo!!
image7
Hos Blåsan på fest :)

image8
Ligger och solar på lunchen i Almedalen

image9
 Man kan inte få för många ;)

image10
JAG STÅR INTE FÖR DEN HÄR BILDEN!!!!

image10
Ska se sådär "vindrickare" ut.... funkade inte......

Göteborg med Rami

haha lr inte....

är bara lite nöjd att ja spanade in halva fotbollslandslaget i Göteborg idag :) många tycker säkert "jaha, so??" men JA!, jag erkänner att ja tycker det är lite coolt att de gick runt i stan å bara gled.
Vet inte varför men så är det bara... inte för jag är "kär" lr tycker nån av dem är såååå snygg, men mest bara för de är så bra bara!!

Jo Emma och jag gled in med buss till Gbg idag. Var fan å gymmade halv 7 imorse :) käkade frulle med personalen och de andra Mysigt värre :)
Jo, just vi åkte till Emmas skola och kolla hur det var. Fikade typ 3 ggr och plankade bara lite på spårvägen ;)

Var och provade nya träningskläder, skor och andra kläder vi ska ha under säsongen, så jävla kul å få med ett par skor hem :):) kärlek i hjärtat :) det var ett par adidas faktiskt. Har fan ALDRIG haft ett par Adidas-basketskor.... kanske är dags :)

image11

Linda klagar på att jag inte bloggar!?!?! whaaat! :) Linda hänger just nu mest i Skåneland och tofflar, resten får ni räkna ut själv ;)
Nu blev det fel på vänster/centrera justeringen..... orka...!

jaja slutar skriva då.... more to come.

Ps, ingen jul för mig, vi har tydligen bara 4 dagar  ledigt, OCH jag menar INTE att klubben har nått med det att göra eftersm vi har match typ 21 och 27 dec. måste vi ju träna.. Men skillnad från förra året med 2,5 vecka ledigt....

Det blir nog väl

Pussar

Första dagen på jobbet

Kom till Borås igår, åkte tåg halva dagen. Det är faktiskt underskattat om man vill resa... ärligt alltså! förmodligen bara jag som tycker men ändå.

Kom till stan vid 14 tiden och drog nästan direkt till träningen vid 15. Måååångaaa nya intryck, människor, övningar, presentationer, och allt sånt där.
Efter våran träning åkte vi och såg Borås-Gothia, inte fulla lag men ändå kul att se herrliga match. Fick en ny favorit i Boråslaget... jäkligt bra kille.

På kvällen hade vi lite fest, men eftersom jag låg inne med århundradets huvudvärk höll jag mig väldigt lugn. Sjukt kul var det varje fall. Ännu mer nya människor och intryck.

Idag har jag sovit till 12.00. Första dagen jag inte gått upp mellan 4.30-7.00 eftersom jag inte jobbar frukost längre. :)

Idag blir det att chilla.... Vet inte när Linda kommer ikväll lr imorn? men är skönt att bara kunna gå omkring själv. Men Linda och alla andra iofs kommer få dras med mig när ja inte hittar i stan haha.. Men faktiskt så hittar jag förvånadsvärt bra redan nu. skönt.

ses i hallen

Ska vi se vad vi kan hitta på...

Är för tillfället hemma i Askersund, så jävla skönt att bara komma hem även om det bara är nån dag/timmar :) På 4timmar hann jag träffa mamma, farmor och farfar, sofia å hennes familj och så pappa. Ej förglömma katterna som han bantat ner ett antal kilo. Ludde kände ja knappt igen.

Jobbade sista dagen idag, lite skumt var det men ändå.. kändes som det var som det skulle..

Käkade kräftor med Sofia och dem, hmm det är fan inte så gott som man brukade tycka när man var liten. Men bara trevligt att hänga ut med dem! Sofia har förresten fått fast jobb på banken!! såå underbart kul!!

Tackar för nu.

Ska sitta på ett tag i 3timmar imorn :( har köpt Stefan Holms bok. Ska försöka börjar på den, han är fan min idol!!!

Alla vägar går förbi Hallsberg....

Nu är det slut på det roliga, brukar ja säga...:)
Imorn åker ja härifrån.
Borås nästa.
Jäkligt jobbigt att säga hej då till folk men jag vet så väl att att jag kommer träffa i princip ALLA igen,
Vasilis och Dalle, Maria, Ange och Sandra och de andra på jobbet, Ladies. Det är folk som inte försvinner från ön i första taget :)

Ska hem en blixtvisit, och då menar ja verkligen BLIXTvisit. Kommer till Askersund fred-kväll och åker lörd-morgon.. haha hinner se sängen typ. Näe jag har nästan lovat bort mig till farmor och farfar nån timme.

Det första som händer när ja kommer till Borås är att vi har träning. Efter det ska vi se Borås-Gothia. Alltså första dagen man är där blir det Ligabasket :D det är verkligen nått jag saknat sen Luleå-tiden.. Ska bli nice att kunna följa det lite bättre.

Sova är inte att tänka på?!?
måste vänta på att tvätten torkar,... sisådär 3,4 timmar......................

Snällaste Göran kör mig till jobbet imorgon för jag har tydligen två FULLA trunkar med kläder, saker och märkte just att VAR FAN ska min dator få plats!!!!!!!!!???? Ärligt!

Var på middag med jobbet i förrgår, så underbart mysigt, ALLA var med. Har inte hänt en gång på 4 år att alla kunnat vara med. Kul å åter kul. Sjukaste är att det är nu i slutet av månaden nu när ja ska flytta har det vart hur kul som helst på jobbet. Har verkligen förstått hur söta å snälla alla i köket är!!!!!!!!!!!!!!!!! De hade köpt värsta dyra smyckena till mig nu när ja drar! <3

Sova kanske....?!??

Sambo med Linda nu, det kan gå HUR som helst! men ja får plats i en gummibåt så det ooordnar sig!! :)

...zz.z..ZZZ....zzzzZzzzzZ...ZZZzzzzzZzzz...........


Nytt år, ny låt, nytt mode, ny glow..

"Du har hört den förut så du visslar med mig, ba...."

Visst är den såå bra!!

Kände att det var dags att förnya min blogg och flyttar den hit, har inte haft tid att pimpa upp den, men lugn det kommer :)

Flyttar till Borås nu i veckan, fredag mer precis.

Bjuder på premiärbilder bara för att :)


image5
Trodde att sommarn skulle blir lite mer såhär, men vädergudarna ville annorlunda....


image4


Jag och LovelyLinda i Falkenberg

RSS 2.0